Soluții perfecte de automatizare.

Suntem experți în integrarea armonioasă a tuturor sistemelor din casă într-o soluție completă ușor de folosit. Furnizăm sisteme complete care fac viața clienților noștri mai ușoară și mai confortabilă. Soluțiile noastre pregătesc spațiile și locuințele pentru viitor, sunt ușor de operat și evoluează împreună cu tine.
Lucrăm cu arhitecți, designeri, developeri, constructori, dar și cu clienți privați și ne mândrim cu soluțiile la cheie pe care le oferim.

Consultanță de specialitate

Tratăm fiecare proiect ca și când ar fi casa noastră, dar suntem conștienți că fiecare proiect este unic și că așteptările clienților noștri sunt diferite. Ascultăm fiecare cerință a clienților și a membrilor familiei și recomandăm sisteme ușor de folosit și care să fie pregătite pentru evoluția tehnologică.

Proiectare

Avem peste 20 de ani de experiență și lucrăm împreună cu arhitecții și cu echipele de construcție pentru a oferi soluția perfectă. De asmenea, oferim documentări și soluții complexe de proiectare.

Implementare

Pentru derularea proiectului, echipa noastră formată din project manager, instalatori calificați și programatori acordă atenție sporită fiecărui detaliu sau aspect.

Project Management

Managerul de proiect este responsabil cu îndeplinirea la timp și în costurile stabilite inițial a proiectului. Ne mândrim cu faptul că ne respectăm termenele de finalizare și cu faptul că ne încadrăm în bugetul stabilit.

Servicii de mentenanță și întreținere

Fie ca este vorba de televiziune, sistem audio etc, multe dintre echipamentele pe care le folosim astăzi funcționează ca un computer. Tehnologia evoluează permanent, iar echipementele au nevoie de update-uri periodice sau de înlocuire. Oferim suport și după finalizarea proiectului și ne asigurăm că sistemul dumneavoastră funcționează în parametrii normali.

©2017 Toate drepturile rezervate ! Site realizat de In Motion Media

0721 567 047