Integrare

Rolul principal al sistemelor Smart Home Control constă în integrarea armonioasa a mai multor sisteme din casă, precum sistemul de iluminat, sistemul audio-video sau sistemul de încălzire/răcire.

Ne aflăm în era tehnologiei, drept pentru care casele noastre sunt pline de o multitudine de gadget-uri, tablete, laptop-uri, calculatoare, televizoare etc. Sistemele de control pot fi setate să controleze o mare parte din dispozitivele noastre deoarece muzica în modul streaming, filmele, fotografiile sunt parte din viața noastră de zi cu zi.

Sistemele de control ne ajută să economisim timp și să ne îmbunătățim substanțial calitatea vieții deoarece pot fi setate să execute o serie de activități sau evenimente, fără să fie nevoie de intervenția noastră asupra fiecărui sistem sau gadget in parte.

Imaginează-ți că ziua ta începe la 6:00 în fiecare dimineață. Un sistem de control integrat poate fi programat să porneasc[ încălzirea, poate fi setat ca muzica să pornească pe baza unui playlist ales, iar storurile sau sistemele de umbrire se vor ridica treptat.

Pe de altă parte, dacă ajungi acasă la 6:00 pm într-o seară friguroasă de iarnă, poți configura sistemul ca înainte de sosirea ta, luminile din curte și de la intrarea în casă să se aprindă, termostatul să mărească temperatura din casă cu cateva grade, iar TV-ul să pornească pe programul tău preferat.

La capitolul entertainment, doar prin simpla apăsare a unui buton, intensitatea luminii se diminuează până la un nivel prestabilt, storurile se ]nchid, iar proiectorul coboară din plafon odată cu ecranul de proiecție. În tot acest timp, echipamentul audio pornește la un volum prestabilit, iar în cateva secunde filmul preferat va începe să ruleze pe ecran. Spuneți adio numărului mare de telecomenzi și lăsați sistemele noastre să se îngrijiească de toate necesitățile dumneavoastră.

Aceastea sunt doar cateva dintre multiplele avantaje pe care un sistem de control ți le poate oferi prin simpla atingere a unui buton.

Cele mai sofisticate sisteme necesită interfețe simple.

Pentru a experimenta cu adevărat magia unei case smart, toate produsele inteligente trebuie să conlucreze.

De la apartamente la case (vechi sau noi) Yutomation vă pune la dispoziție sisteme și soluții care pot coordona și integra tehnologia din casele dumneavoastră, astfel încât membrii familiei să se bucure de experiențe unice. Puteți controla de la distanță sistemul de iluminat, puteți alege muzica preferată, puteți seta temperatura dorită sau puteți verifica sistemul de supraveghere.

Sistemele cele mai sofisticate au nevoie de interfete simple. Un sistem integrat complet are nevoie doar de o interfata de tip Touch Screen pentru a inlocui toate celelalte dispozitive de control pe care nu ne place sa le vedem, dar de care avem totusi nevoie (telecomenzi, termostate etc). Practic, interfata Touch Screen devine un „punct de control” al casei tale prin care controlezi sistemul audio, sistemul video, luminile, temperatura etc.

Suntem mandri si bucurosi sa va putem oferi sisteme functionale si atractive care sa controleze discret echipamentele, fie pentru un singur spatiu din locuinta dumneavoastra, fie pentru mai multe. In plus, pe langa punctul unic de control al unei varietati de echipamente, sistemele noastre va ofera satisfactia unei experiente unice in utilizare.

Vantage Controls

Control4

Savant

RTI

KNX

©2017 Toate drepturile rezervate ! Site realizat de In Motion Media

0721 567 047