Control Iluminat

Control Iluminat

Experimentează posibilități nebănuite

Pe lângă design-ul corpurilor de iluminat, un element la fel de important pentru obținerea unui ambient plăcut este controlul simultan al mai multor aprinderi. Începe cu magia sistemelor de iluminat într-o singură camera sau luminează toată casa.

Nu lăsa sistemul de iluminat la voia întâmplării și nu încerca să faci economie prin neglijarea acestui aspect. Pe lângă design-ul corpurilor de iluminat, un element la fel de important pentru obținerea unui ambient plăcut este controlul simultan al mai multor aprinderi.

Sistemele LED creează nenumărate posibilități de iluminare a unei case. Sunt adaptabile și permit designerilor să treacă peste limitele luminii statice și le oferă ocazia să se aventureze în crearea unor ambiente încântătoare.

Orice casă poate deveni mai interesantă cu ajutorul LED-urilor. Imaginează-ți că pe timp de noapte scările sunt luminate cu benzi led, iar la o simplă atingere, pereții camerei emană o lumina caldă și difuză care își schimbă subtil culoarea. Când ajungi în cea mai mare cameră din casă, nu ai cum să nu fii fascinat de peretele din sticlă transparent care încorporează un display LED. Pe el poate pot rulă efecte și jocuri de lumină, precum o auroră boreală.

Lumina potrivită scoate în evidență frumusețea unei camere, impune o dinamică a privirii și creeză o anumită stare de spirit. Poate circula, poate oscila și poate însufleți o cameră. Un sistem inteligent de iluminat, combinat cu un design modern, poate înfrumuseța chiar și cea mai simplă cameră. Indiferent de locuință, designerii noștri vor găsi și vor crea instalația perfectă de iluminat, potrivită nevoilor și dorințelor tale.

Este esențial să poți controla ușor iluminatul într-o încăpere care îndeplinește mai multe funcții. Sistemele de iluminat oferite de Yutomation sunt capabile să-și schimbe set-up-ul prin simpla apăsare a unui buton.

Iluminarea wireless este garantul frumuseții oricărei locuințe, nouă sau veche, mare sau mică. Butoanele personalizate vă permit să aprindeți și să stingeți lumina din mai multe camere sau chiar din toată casă prin simplă atingere a unui buton. Luminile se sting atunci când camera nu este ocupată, iar dacă nu sunteți acasă, puteți chiar să alternați luminile pentru ca locuința să pară ocupată.

Nu lăsa sistemul de iluminat la voia întâmplării și nu încerca să faci economie prin neglijarea acestui aspect.

Clădirile superbe, iluminate sărăcăcios, apar ca fiind negljate sau chiar abandonate. În cele mai multe cazuri nu există nicio relație între design, lumina naturală și iluminatul artifical, dar o balanța corectă între acestea poate aduce un plus valoare de neimaginat acestor clădiri. Echipa Yutomation are o experiență lungă în domeniul sistemelor de iluminat și colaborează strâns cu arhitecți și designeri cunoscuți pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Avem capacitatea și experiența necesară pentru a furniza soluții potrivite pentru fiecare proiect în parte. O mare parte din proiectele noastre implică controlul luminii naturale prin utilizarea storurilor sau draperiilor electrice. Îndemânarea noastră stă în puterea de a aprecia corect ce echipament sunt necesare în fiecare situație și în instalarea acestora pentru a putea funcționa în armonie cu nevoile dumneavoastră.

Control4

Vantage

iLight

Rako

Vera

Hotel

Pornind de la iluminarea ambientala a zonei de receptie, a zonei de relaxare si pana la iluminatul fiecarei camere de hotel, iluminarea controlata  iLight este solutia perfecta pentru crearea unei atmosfere unice. Rețeaua noastră inteligentă de distribuție permite o setare flexibila a designului, permitandu-ne sa modificam și sa instalam un numar mare de elemente de pana la 65.000 de dispozitive.

Restaurant

In cadrul spatiilor precum cel al restaurantului, crearea unui ambient placut si relaxant este cheia succesului.

Cafeaua revigoranta de dimineata, pranzul plin de viata sau cinele luate intr-un spatiu calm si intim au nevoie de un ingredient cheie –lumina – ce poate fi adaptata cu o simpla atingere a catorva butoane de un design minimal si elegant.

Sali de conferinta

Daca aveti o sala in cadrul careia se pot desfasura mai multe tipuri de evenimente, solutia unei transformari reusite o avem noi! Incepand cu o sala dedicate unui vernisaj, o sala de conferinte si chiar o nunta cu sistemul nostru puteti face fata oricarui tip de eveniment. Utilizand un panou si cateva parole de siguranta pentru a nu putea permite accesul neautorizat transformarea salii dumneavoastra se va face in doar cateva secunde!

Muzee & Expozitii

In cazul expozitiilor ce au nevoie de o lumina controlata atat in modul in care aceasta este distribuita cat si in intensitate puteti opta pentru un program de iluminat ce poate fi schimbat in functie de natura vernisajului ce se va desfasura in incinta spatiului dumneavoastra. Ecranele de tip touchscreen va ajuta in reprogramarea iluminatului, dar de asemenea puteti salva si setari predefinite ale acestuia pentru o experienta mai facila.

Locuri publice

Iluminatul interior dar si cel exterior al cladirilor si elementelor arhitecturale din ultima vreme a transformat cadrul urban in ultimii ani. Piesele arhitecturale pot fi appreciate atat in lumina naturala a zilei dar pot fi redescoperite pe timp de noapte avand o lumina ce subliniaza formele monumentale ale acestora.

Spa & Relaxare

Existand o nevoie clara a modificarii luminii in functie de tratamentul oferit clientilor, sistemul nostru va permite gestionarea luminii in fiecare camera in parte, insa exista si un panou central ce poate gestiona lumina ambientala din toate camerele.

Vase de croaziera

Va punem la dispozitie o varietate bogata de echipamente de control standard sau personalizate ce vor oferi un ambient adecvat atat zonelor de circulatie cat si a camerelor de dormit sau zonelor de relaxare. Dispunem de sisteme integrat DMX, entertainment si AV. Aceste echipamente suporta si sistemele de energie Star si Delta.

Locuri de cult

Siturile istorice si arheologice au nevoie de un sistem de iluminat architectural ce poate pune in valoare piesele unice existente. Sistemul ILight este unul din sistemele ideale pentru acest tip de proiecte dispunand de metode de Securitate si manevrare a intesitatii luminii.

Office

In cadrul caldirilor de birouri sau a zonelor de birou sistemul iLight este un element cheie. Ne poate ajuta sa diminuam consumul de energie prin diminuarea intensitatii luminii cu ajutorul unor intervale orare, senzori de lumina naturala sau senzori de prezenta in anumite incaperi.

Magazine

In cazul centrelor de magazine sau mallurilor lumina poate fi ajustata in functie de momentul zilei, sapatamanii sau in functie de sezon utilizand ceasuri astronomice pentru corelare. Toate aceste schimbari se pot face dintr-o singura unitate ce controleaza toate celelate sisteme aflate in cadrul spatiului deservit.

Aeroporturi & Statii

iLight functioneaza foarte bine si in cadrul unei retele extinse de inchidere si diminuare a intensitatii luminii utilizand surse mixte de lumina in conformitate cu standardele industriei 1-10V, DSI, DALI, DMX, RS232, RS485 & Ethernet. Acest tip de retea poate fi monitorizat si puteti vizualiza performanta  sa prin intermediul iCamview.

Centre Universitare

In cadrul institutiilor de educatie se poate opta pentru un sistem presetat cu cadre de lumina setate pentru zonele de lectura, teatru sau salile de sedinte. Acest sistem poate fi integrat cu un sistem audio visual, de setare a obloanelor sau a draperiilor.

 Spitale

ILight poate gestiona lumina ambientala din camerele de odihna, lumina de langa patul pacientilor sau cea din intreaga incapere. De asemena suporta un sistem avansat de  conectare a sistemelor BMS si cele pentru alarma in cazul iluminatului in caz de urgenta.

©2017 Toate drepturile rezervate ! Site realizat de In Motion Media

0721 567 047