Despre noi

Domeniul principal de activitate al Yutomation sunt instalările personalizate. Suntem preocupați de fiecare aspect al proiectelor noastre și ne implicăm în activități de design, proiectare, instalare, programare și mentenanță a sistemelor integrate, furnizând astfel soluții complete de automatizare, atât pentru complexele rezidențiale, cât și pentru cele comerciale.

Avem o experiență de peste 20 de ani în instalarea sistemelor integrate și ne mândrim cu faptul că reușim sa finalizăm la timp fiecare proiect și să ne încadrăm în bugetul stabilit. Lucrările noastre sunt în cea mai mare parte obținute din recomandări.

Misiunea noastră este să furnizăm soluții integrate de automatizare care să facă viața clienților noștri mai ușoară, mai frumoasă și mai sigură.

La Yutomation suntem de părere că viața este mai bună atunci când totul funcționează împreună. Interoperabilitatea presupune ca un număr mare de sisteme, fără legătură între ele, să comunice într-un mod eficient.

Cu o listă de peste 200 de clienți, noi furnizăm soluții inteligente pentru case, apartamente, birouri, hoteluri, spații comerciale și colaborăm strâns cu arhitecți și constructori pentru a oferi clientului final o locuință în care să se simtă ca „Acasa”.

Expertiza

Avem o experiență de peste 20 de ani în instalarea sistemelor integrate.

Află mai multe

Cui ne adresam?

Furnizăm soluții inteligente pentru case, apartamente birouri, hoteluri și spații comerciale.

Află mai multe

Serviciile Noastre

Soluții perfecte de automatizare.

Află mai multe

©2017 Toate drepturile rezervate ! Site realizat de In Motion Media

0721 567 047