Birouri de Arhitectura

Devino un arhitect al tehnologiei.

Scopul comun pe care îl împărtășesc arhitecții, constructorii, designerii și developerii este obținerea unui rezultat care să mulțumească și să întreacă așteptările celor mai exigenți clienți. Credem în idea că putem crea în locuințe o atmosferă care să se adapteze nevoilor celor care le locuiesc. Credem în spații creative – cu tehnologie smart.

Adăugăm un detaliu magic în fiecare locuință.

Imaginați-vă că un proprietar își începe ziua trezindu-se cu muzica favorită, că storurile se ridică încet, lăsând lumina soarelui să pătrundă în cameră și că termostatul setează temperatura perfectă. Atunci când se întoarce acasă după o zi lungă la birou, acesta introduce un cod în yala smart, iar luminile se aprind, termostatul ajustează temperatură, iar playlist-ul de seară începe să redea melodiile preferate în camerele din casă.

Acestea sunt o parte din experiențele pe care le creăm în fiecare zi. Soluțiile noastre sunt gândite să se potrivească fiecărui proiect arhitectural.

Rolul sistemului audio este să fie ascultat, nu văzut.

Asta doar dacă nu vreți să fie, bineînțeles. Clienții se pot bucura de muzică high-definition prin intermediul unor difuzoare ascunse. Dacă totuși vreți ca difuzoarele să fie la vedere, atunci vă putem pune la dispoziție o gamă largă de produse, cu un design atrăgător, care să se potrivească stilului arhitectural al casei.

CONTROL ILUMINAT

De la concept până la dezvoltare, petreci un timp îndelungat pentru a rezolva fiecare detaliu. Dar dacă lași în spate șiruri nesfârșite de întrerupătoare, atunci rezultatul final nu este chiar în ton cu tehnologia și cu noile tendințe.

Înlocuiește întrerupătoarele cu keypad-uri la fel de arătoase ca și corpurile de iluminat pe care le controlează și care nu afectează estetic design-ul spațiului. Un șir de întrerupătoare poate fi înlocuit doar cu un singur keypad.

ELIMINĂ CUTIILE FĂRĂ ROST

Tehnologia poate distrage atenția de la aspectul camerei. Oferim posibilitatea clienților să ascundă sau să lase la vedere echipamentele pe care le aleg. Dacă alegeți prima variantă, atunci toate echipamentele pot fi introduse într-un spațiu special, iar la vedere rămâne doar televizorul.

Soluțiile Multiroom Video permit clienților să vizioneze același conținut HD în orice cameră a casei.

©2017 Toate drepturile rezervate ! Site realizat de In Motion Media

0721 567 047