Networking

Rețeaua de date locală este probabil elementul esențial în fiecare proiect și trebuie să fie robustă, funcțională, sigură și rapidă.

Aproape toate echipamentele ce compun un Sistem Smart Home operează pe rețeaua de date, drept pentru care toate unitățile de entertainment media au nevoie de acces la o conexiune bună la internet pentru a naviga pe internet, pentru a urmări filme la rezoluție bună și pentru a ascultă muzică.

O bună conexiune la internet a devenit vitală pentru casele moderne deoarece conținutul media este furnizat online în proporții mari. Acest trend va continua, însă o rețea de date fiabilă nu este utilă doar pentru entertainment.

Rețeaua de date este platforma centrală pentru multe sisteme diferite din casă, printre care: sistemul de iluminat, control acces, CCTV, imprimante, laptop-uri, tablete și telefoane inteligente.

Toate rețelele pe care le instalăm permit supravegherea și intervenția remote pentru a putea preveni și rezolva toate problemele ce pot apărea. Serviciile noastre de monitorizare remote ne permit să reparăm problemele online, asigurând astfel funcționarea în parametrii a echipamentelor.

Sistemul central al casei tale inteligente

Sistemele integrate se compun dintr-o multitudine de echipamente, fiecare folosind o lățime de bandă din rețea. Dacă luăm în calcul și serviciile de streaming, devine foarte clar că o rețea de date robustă și performanță este critică pentru o bună funcționare a sistemului.

Luxul

Mikrotik

Pakedge

Ubiquity

Cisco

D-Link

ÎNCREDERE ȘI PERFORMANȚĂ

Prin separarea rețelelor, ne asigurăm că niciun serviciu nu va fi întrerupt sau afectat atunci când unul dintre ele necesită o lățime de bandă mai mare.

SCALABIL

Pe măsură ce adăugați echipamente noi sau vă abonați la mai multe servicii, ori adăugați mai mulți utilizatori, rețeaua de date pusă la dispoziție de Yutomation segmentează traficul per serviciu. Proactiv, putem oferi servicii de supraveghere astfel încât să preîntâmpinam orice problemă, înainte ca aceasta să apară.

EVOLUEAZĂ ÎMPREUNĂ CU TINE

Produsele noastre sunt proiectate special pentru casele conectate, oferă performanțe wireless superioare și vin însoțite de cele mai fiabile routere și switch-uri disponibile.
Vitezele incredibil de mari, fluxul de trafic ridicat și produsele concepute special pentru a elimina lag-ul și buffering-ul în redarea fișierelor audio și video, vă vor face să vă bucurați din plin de rețeaua dumneavoastră de date.

©2017 Toate drepturile rezervate ! Site realizat de In Motion Media

0721 567 047