Dezvoltatori Imobiliari

Construiește case de vis alături de Yutomation

Proprietarii de case pasionați de tehnologie așteaptă, de la casele lor, același nivel de control pe care îl au asupra telefoanelor și tabletelor. Din acest motiv, dezvoltatorii imobiliari au început deja să includă soluții de Home Automation complete sau parțiale, acestea din urmă putând fi oricând extinse.

MDU: Smart Multi-Dwelling Units

Pentru a satisface cerințele și nevoile constructorilor, administratorilor de complexe rezidențiale și proprietarilor, oferim securitate, confort și soluții smart home începând de la poarta principală și până la intrarea în apartament.

Sprijinim developerii și constructorii să se diferențieze de competiție oferind potențialilor clienți soluții complete de automatizare.

Soluțiile noastre se adaptează oricărui proiect, indiferent de dimensiune. Conectăm fiecare casă sau apartament la poarta principală sau la recepție. Mai mult, alături de soluții personalizate în funcție de cerințele fiecărui locatar, oferim și soluții de comunicare și acces prin videointerfon.

EFICIENȚĂ

Automatizați porți și garaje, monitorizați și controlați de la distanță sistemul de securitate și primiți alerte atunci când este nevoie de o acțiune imediată. Cu un singur sistem care controlează simultan toate apartamenele, eficența complexului este mult îmbunătățită și reprezintă un punct în plus pentru vânzarea locuințelor.

DE LA OBIȘNUIT LA NEMAIPOMENIT

Proprietarii se bucură de accesul facil, de serviciile de concierge și de faptul că pot interacționa, direct din locuință, cu personalul de serviciu. Apartamentele sau casele pot fi automatizate și personalizate cu sisteme de control al iluminatului și al climatizării, cu yale smart șamd. Totul printr-o interfață prietenoasă și ușor de folosit. Sau chiar prin comenzi vocale.

©2017 Toate drepturile rezervate ! Site realizat de In Motion Media

0721 567 047