Multiroom Audio

Când vine vorba de multiroom audio există o gamă largă de soluții disponibile care depind doar de nevoile și de așteptările dumneavoastră, dar și de tipul modernizării sau de dimensiunea spațiului.

Instalăm si comercializam produse de calitate oferite de brand-uri de top precum Nuvo, Sonos, Russound, Bose sau B&O. În funcție de proiect (redecorare, construcție nouă) vă putem oferi consultanță în privința alegerii celei mai bune soluții.

Unul din elementele cheie ale unui sistem audio multiroom este sursa conținutului audio. Majoritatea sistemelor oferite de Yutomation permit streaming-ul online de la surse precum Deezer, Sptify, Apple Music etc. De asemenea, muzică dumneavoastră poate fi redată și de pe un server local (NAS) accesibil de pe mai multe dispozitive.

Boxele pot fi conectate local la playerele individuale din fiecare cameră sau, în rack, la un amplificator multicanal. Există multiple variante disponibile pentru controlul audio, de la un sistem LCD cu ecran tactil montat pe perete și până la telecomenzi, telefon sau tabletă.

Un avantaj al sistemelor audio oferite de Yutomation constă în faptul că puteți selectă conținutul audio dorit din orice loc din casă, conținut ce poate fi redat în toată casă sau poate fi redat doar într-o singură cameră.

Lasă-te învălurit de o Experiență Audio Unică

Yutomation are capacitatea, calificarea și încrederea că poate să furnizeze cele mai bune soluții posibile. Umple una sau toate camerele din locuința cu muzica ta preferată. Te poți delecta cu cea mai bună experiență audio printr-o singură atingere de buton.

Muzica ocupă un loc important în orice locuință. E vorba de tine, de emoțiile tale, de amintirile tale și de buna ta dispoziție. Indiferent de camera în care te afli, postul radio sau muzica ta preferată te va însoți peste tot. Mai mult, copiii pot asculta ultimele hituri în camera lor, în timp ce tu te delectezi cu colecția ta preferată la tine în cameră. Iar dacă ai musafiri și a sosit timpul să-i întreții, poți asculta la volum maxim pe toate boxele din casă.

Bang & Olufsen

Nuvo

Bose

Sonos

EGI Audio

Russound

AUDIO ÎN ORICE CAMERA

Simplifică experiența audio din orice cameră.

Controlați-vă muzica favorită în orice spațiu din locuință folosind o singură telecomandă sau doar din telefonul mobil.

AUDIO ÎN TOATE CAMERELE

Streaming audio la calitate ridicată oriunde și oricând.

Alegând Yutomation, muzica în streaming devine un standard pentru orice sistem. Treziți-vă în fiecare dimineață ascultând postul de radio favorit sau, după o zi lungă, coborăți intensitatea luminii și redați playlist-ul preferat din Deezer printr-o singură apăsare de buton.

©2017 Toate drepturile rezervate ! Site realizat de In Motion Media

0721 567 047