Securitate

Monitorizează și controlează casa de la distanță.

Soluțiile noastre de securitate și acces implică o serie de sisteme diferite. Soluțiile variază de la sisteme de monitorizare simple pentru locuințe și spații comerciale, până la sisteme avansate de management al accesului pentru proiecte mai complexe.

Integrăm sisteme de securitate care vă permit să accesați de la distanță orice cameră. Mai mult, soluțiile noastre vă permit să vedeți cine este la ușă direct de pe telefon sau de pe tabletă și puteți deschide ușile de acces prin simpla apăsare a unui buton.

VIDEO INTERCOM

Interfonul video oferă viteză de conectare incredibil de rapidă si o calitate video/audio superioară. Înlocuiți soneria cu un video intercom pentru a putea vedea cine este la ușă și pentru a putea deschide poarta prin apăsarea unui buton.

NOTIFICĂRI ȘI ALERTE

Puteți gestiona cu ușurință încuietorile și oferiți acces de la distanță. De asemenea, puteți primi notificări în cazul în care ușa de la garaj este deschisă sau daca o conductă este spartă la subsol. Ai casa în mâinile tale oriunde te-ai afla.

MOCKUPANCY

Pentru un plus de siguranță, acest sistem va alterna luminile și sistemele de umbrire – sau chiar televizorul – în mod aleatoriu, pentru a crea impresia că locuința dumneavoastră este plină de viață chiar și atunci când sunteți plecat.

MONITORIZARE VIDEO

Puteți avea acces remote camerele de luat vederi din interiorul sau exterior casei dumneavoastră prin intermediul unei aplicații intuitive.

ALARMĂ

Armează și dezarmează sistemul de securitate, rapid și eficient, direct de pe telefonul mobil. La apăsarea butonului „Away”, alarma este setată automat, camerele de luat vederi sunt puse în funcțiune, iar ușile se încuie automat.

©2017 Toate drepturile rezervate ! Site realizat de In Motion Media

0721 567 047